POLÍTICA DE PRIVACITAT

Nexitum S.L.

D'acord amb la Llei Orgànica 3/2018 LOPD-GDD i amb el Reglament Europeu RGPD de Protecció de Dades personals, hem actualitzat la nostra Política de Privacitat. En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

 

Cal advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

 

Nexitum S.L. ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 3/2018 LOPD-GDD i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques RGPD, així com amb la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic LSSICE.

 

Responsable del tractament de les seves dades personals

  • Identitat del Responsable: Nexitum Personal Shopper Inmobiliario S.L.

  • CIF: B66741638

  • Correu electrònic: nexitum@nexitum.com

  • Direcció: Rambla Catalunya, 124   2º 1ª    08008     Barcelona

  • Web: www.nexitum.com

 

Identificació Delegat Protecció de Dades

 

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de "Usuaris de la web i subscriptors". Per al tractament de dades dels usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Principis que aplicarem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 

Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que et informarem prèviament amb absoluta transparència.

 

Principi de minimització de dades: només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim.

 

•  Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantinguts durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, l’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisem les nostres llistes i eliminem aquells registres inactius durant un temps considerable.

 

Principi d'integritat i confidencialitat: les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

 

Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem procedeixen de:

 

  • Formulari de contacte

  • Web

  • Telèfon

  • Exposicions i congressos

  • Projectes

  • Visites

 

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Les persones interessades tenen dret a:

 

• Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat

• Sol·licitar la seva rectificació

• Sol·licitar la baixa de la nostra base de dades

• Sol·licitar la limitació del seu tractament

• Oposar-se al tractament

 

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva eliminació quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Nexitum S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

 

• El tractament estigui basat en el consentiment

• Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.

• El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

 

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

 

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Les seves dades personals només s'utilitzaran per a les següents finalitats:

 

  • Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris del web.

  • Enviar les comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, en cas que l'Usuari hagi consentit expressament l'enviament de comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció del butlletí .

  • Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l'Usuari;

  • Realitzar les prestacions de serveis i / o productes contractats o subscrits per l'Usuari

  • Utilitzar les seves dades per a contactar-nos, tant per via electrònica com no electrònica, per obtenir la seva opinió sobre el servei prestat.

  • Notificar canvis, desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o política de cookies.

  • Les dades de clients  i/o proveïdors seran tractats, dins de la relació contractual que els vincula amb el responsable, en compliment de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent.


Pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment remetent un escrit amb l'assumpte "Baixa" a nexitun@nexitum.com.

 

D'acord amb la LSSICE, Nexitum S.L. no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'Usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà de prestador, l'usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.

 

No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

 

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018 (LOPD-GDD) i el Reglament General de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Nexitum S.L. serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors. Nexitum S.L. no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.


Enviar un missatge de correu electrònic a efectes de contacte
Un cas especial de tractament de dades en Nexitum S.L., es refereix als missatges de correu electrònic que els usuaris envien per tal de contactar amb la nostra empresa per realitzar preguntes sobre els nostres productes. Encara que existeix un formulari de captació de dades, a efectes de contacte, els usuaris poden també enviar missatges de correu electrònic. Amb aquesta finalitat, Nexitum S.L. empra el sistema de correu electrònic Gmail (Google). Els missatges dels usuaris amb aquest propòsit queden emmagatzemats en el compte de Gmail de Nexitum S.L. i les dades corresponents (e-mail i nom) sota la política de privacitat de Google. Les dades emmagatzemades en el compte de Gmail ni se cedeixen ni es comparteixen amb ningú; i pots exercir els teus drets legals, segons s'especifica en aquesta política de privacitat.

 

 

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les dades és el seu consentiment atorgat per a dur a terme les finalitats anteriorment descrites, que es sol·licitarà en el moment de marcatge de la casella corresponent a l'hora de recollir les seves dades.

 

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis del prestador.

 

Per contactar o enviar formularis en aquesta web es requereix el consentiment d'aquesta Política de privacitat. L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li demana.

 

En els casos en què hi hagi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l'existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts . En els casos en què hi hagi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l'existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts .

 

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. Es tracten categories de dades especialment protegides.
 

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 

Fins que no se sol·liciti la seva baixa per l'interessat.

 

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que fem servir per gestionar les teves dades són contractats per tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, www.nexitum.com comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

 

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a Nexitum S.L. a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de www.nexitum.com serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units. L'adreça IP és anonimitzada, pel que no serà recopilada per Google.

 

Gmail. En aquest servei s'emmagatzemen els missatges enviats pels usuaris a efectes de contacte.

 

 

Navegació

En navegar per www.nexitum.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar el usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

 

Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

• Google Analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt.

 

 

Secret i seguretat de les dades

www.nexitum.com es compromet a l'ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d'acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

 

www.nexitum.com no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

 

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Nexitum S.L. s'ha d'assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per nosaltres per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

 

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Nexitum S.L., ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a www.nexitum.com exonerant a Nexitum S.L., de qualsevol responsabilitat referent a això.

 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o de Cursos i Esdeveniments.

 

 

Acceptació i consentiment

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Nexitum S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Nexitum S.L. en els termes que estableix aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO i els establerts en les diferents normatives vigents. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

Canvis en la política de privacitat

Nexitum S.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Nexitum S.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, www.nexitum.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari.

D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, www.nexitum.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Mitjans Oficials de Comunicació

S'informa l'usuari que els mitjans habilitats per l'empresa per comunicar-se amb clients i altres afectats és el telèfon corporatiu, els telèfons mòbils d'empresa i el correu electrònic corporatiu.

Si vostè envia informació personal a través un mitjà de comunicació diferent als indicats en aquest apartat, Nexitum S.L. queda exempta de responsabilitat en relació amb les mesures de seguretat que disposi el mitjà en qüestió.

Destinataris de Cessions o Transferències

Nexitum S.L. no porta a terme cap cessió o comunicació de dades llevat que hi hagi necessitat raonable per complir amb un procediment judicial, obligació legal o prèvia obtenció del consentiment de l'usuari.

Tampoc es realitzaran transferències internacionals de les seves dades de caràcter personal sense el seu consentiment previ sense perjudici de poder bloquejar o cancel·lar el seu compte si pot haver-hi indicis de la comissió d'algun delicte per part de l'usuari. La informació facilitada serà només la que disposi en aquell moment el prestador.

Nexitum S.L. no cedirà les dades recollides a tercers tret que hi hagi necessitat raonable per complir amb un procediment judicial, obligació legal o prèvia obtenció del consentiment de l'usuari.

Llengua

L'idioma aplicable a aquesta política de privacitat és el castellà. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en castellà.

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre Nexitum S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Propietat intel·lectual i industrial

Nexitum S.L. per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Nexitum S.L. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Nexitum S.L..

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Nexitum S.L. Podrà visualitzar els elements de el portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de Nexitum S.L..

 

CONTACTA

Heu decidit que voleu comprar una casa, un apartament o una propietat comercial? Voleu invertir en propietat?

No busqueu, trobbeu

Demaneu cita i l'ajudarem a comprar amb èxit:

Responsable del tractament: Nexitum S.L.
Finalitat del tractament: gestionar les consultes dels usuaris i atendre les sol·licituds.
Base legal per al tractament: el consentiment atorgat amb l'acceptació de la present Política de Protecció de dades.
Destinataris de les dades: no seran comunicades a terceres persones excepte per obligació legal. Aquestes dades es recopilen per tal de gestionar la compra de béns immobles. Aquesta informació s'emmagatzemarà fins que es completi la compra.
Drets: pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició al seu tractament reconeguts per la normativa, enviant un correu a nexitum@nexitum.com.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades en: http://www.nexitum.com.

  • Facebook - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • Google Play - Círculo Blanco
  • LinkedIn - círculo blanco
  • Pinterest - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco